Om Mesoskinline behandlinger og produkter: 

mesoskinline® og Mesotech® produkter, fremstilles hos  Mesotech®, et italiensk farmaceutisk laboratorium med mere end 25 års erfaring inden for forskning, udvikling, innovation, fremstilling og distribution af steril medicinsk udstyr, æstetiske og hudpleje løsninger til skønhed og medicinske institutter. 
mesoskinline® og Mesotech® produkter er baseret på Mesotech's originale formler med unikke ingredienser, der i årevis har bevist deres kraftfulde effekt, der opnås ved, at vi blander videnskab og kreativitet. Der forefindes derfor en del studier, der dokumenterer resultaterne med behandling med mesoskinline® og Mesotech® produkter.

Om non-invasiv mesoterapi behandlinger:

Non-invasiv mesoterapi er et omfattende alternativ til traditionel mesoterapi, når et aktivt stof påføres huden gennem flere mikronålepunkteringer eller med andre metoder i stedet for at injicere det. Behandlingen har en behagelig afslappende virkning og efter denne behandling, vil du opleve følelsen af god massage – man føler sig frisk og afslappet på samme tid, fordi blodcirkulation er stimuleret, og ilt samt næringsstoffer bliver transporteret godt til cellerne. Du vil føle at energiniveauet er genopladet. 

Ved non-invasiv mesoterapi opnår du:

  • Øget produktion af kollagen og elastin
  • Hydrering, toning og generel revitalisering af huden
  • Afgiftning og beskyttelse mod frie radikaler
  • Forening af din hudtone (for pigmentpletter)
  • Markant og hurtig reduktion af mimiske linjer
  • Tydelig reduktion af poser under øjnene 

Behandlingen her hos The Pleasure of Beauty kan laves som et effektivt behandlingsforløb med 7-14 dages mellemrum eller som en enkelt behandling for at booste huden. Non-invasiv mesoterapi kan udføres i både ansigtet og på kroppen.