Vi tilbyder skønhedsbehandlinger skræddersyet til at fremhæve din naturlige skønhed. Hos The Pleasure of Beauty, er vi dedikeret til at levere enestående behandlinger inden for langt det meste der omhandler kosmetik og skønhed. Se vores behandlinger og prislister nedenfor.

Prisliste:

Bryn og vipper
Lash lift inkl. farve og kreatinkur 355 kr.
Brow lift inkl. farve, retning og kreatinkur 355 kr.
Lash + brow lift inkl. farve og kreatinkur + retning af bryn 625 kr.
Farve af vipper inkl. kreatinkur 125 kr.
Farve af bryn inkl. kreatinkur 125 kr.
Farve af bryn inkl. retning m. pincet/voks 160 kr.
Farvning af vipper/bryn i forbindelse m. anden behandling 70 kr. 
Ansigtsbehandlinger:

Luksus dybderens

Denne behandling er en gave til enhver hudtype. Behandlingen starter med en dobbelt rens, hudanalyse, enzymmaske, aromadamp, diamantslibning, maske tilpasset præcis din hud og afsluttende specialcreme.

525 kr.

Express glow

Denne behandling er til dig der elsker en hurtigt, men effektiv behandling for din hud. Du får her en ren og glat hud, med en lækker glød. Behandlingen starter med dobbeltrens, hudanalyse, enzymmaske, jelly maske og afsluttende specialcreme. 

375 kr.

Non invasiv Mesoterapibehandling

Mesoterapi er kendt på verdensplan, som en af de mest effektive måder at bekæmpe fine linjer og rynker, slap hud, acne, ar og dehydreret hud. Behandlingen starter med en dobbeltrens med en special peeling rens, hudanalyse, Meso cocktail som vælges til lige dit hudproblem, Meso cocktailen arbejdes ind med Meso Power Pen, i denne behandling med plastikmodul, herefter specialmaske og afsluttes med special creme. 

595 kr. 

Mesoterapibehandling inkl. microneedling (vampyrbehandling)

Mesoterapi er kendt på verdensplan, som en af de mest effektive måder at bekæmpe fine linjer og rynker, slap hud, acne, ar og dehydreret hud. Behandlingen starter med en dobbeltrens med en special peeling rens, hudanalyse, Meso cocktail som vælges til lige dit hudproblem, Meso cocktailen arbejdes ind med Meso Power Pen, i denne behandling med nålemodul, herefter specialmaske og afsluttes med special creme. – Ekstremt effektiv mod rynker, acne ar og ujævn hud.

625 kr.

Non invasiv Mesoterapibehandling kurforløb (6 behandlinger)

Mesoterapi er kendt på verdensplan, som en af de mest effektive måder at bekæmpe fine linjer og rynker, slap hud, acne, ar og dehydreret hud. Her starter vi ud med en hudanalyse og finder det helt rigtige behandlingsforløb til dig og din hud. 
OBS: Behandlingsforløbet kan betales pr. gang. Kræver at man forpligter sig til fulde behandlingsforløb

3200 kr. 
Hårtabsforløb: 

Meso Hair Loss Control forløb 

Lider du af hårtab, fælder meget, har tyndt hår eller har du fået lavet en hårtransplentation? Så er dette behandlingsforløb de helt rette for dig. Denne ekstremt effektive behandling stopper hårtabsprocessen, regulerer talg produktionen, genopbygger kutikula og styrker hårets medulla. Med denne behandling øger vi blodcirkulation i hovedbunden og det giver resultat af fyldigere hår og øget hårvækst. Vi aktiverer de hårsække der har lagt sig i dvale. 
Behandlingen starter med special peelrens, derefter bliver der påført Meso Hair Loss Control cocktail, der arbejdes ned i hårbunden ved hjælp af Meso Power Pen, for at opnå det mest effektive resultat.

OBS. 
Vi anbefaler 7-10 dage mellem hver behandling. 

Prisen omfatter hele 10 behandlinger inkl. 2 stk. shampoo, 2 pakker kosttilskud og én pakke med 4 stk. serummer til hjemmebehandling i sammenhæng med behandlingerne i 
klinikken. - Produkterne svare til 4-5 mdr. brug. 

OBS. Betalingen kan deles op i 4. Kræver at du møder op til fulde behandlingsforløb.  

7995 kr.
Acne forløb:

Meso Peel Acne forløb (6 behandlinger) 

Døjer du med uren hud eller acne udbrud. Her har du det rette behandlingsforløb. 
De 2 første behandlinger består af dobbeltbehandling. Behandlingen starter med dobbeltrens, Meso vitamin behandling, Meso Peel Acne, special maske og afsluttes med special creme. 
Sidste 4 behandlinger starter med dobbeltrens, af Meso Peel Acne, special maske og afsluttes med special creme. 

OBS. Behandlingsforløbet kan betales pr. gang. Kræver at du møder op til fulde behandlingsforløb. 

3500 kr.

Meso Peel Melanin forløb (5 behandlinger) 

Døjer du med pigment fejl (melanin pletter), solskader eller ujævn hudtone. Så har du det rette behandlingsforløb her. Behandlingen starter med dobbeltrens, Meso Peel Melanin, special maske og afsluttes med special creme. 

OBS. Behandlingsforløbet kan betales pr. gang. Kræver at du møder op til fulde behandlingsforløb. 

3000 kr.